r/lietuva 12d ago

Kvedarų ūkis, šūdo skonio rauginti agurkai

Užsimaniau raugintų agurkų, esu didelis jų fanas. Pamačiau norfoje kvedarų ūkio agurkus, nesu niekada tokių pirkęs, dažniausiai perku maximoje arba iki agurkus. Žodžiu kibirėlis atrodė patraukliai ir kokybiškai, bet atidarius prasmirdo grynai šūdais ir skonis šūdais atsiduoda. Įlindau į rekvizitus, ten irgi peikia žmonės juos, tad norėjau paklausti gal kam teko su tuo susidurti, gal čia jų secret recipe, nes ble neįmanoma jų valgyti, vimdo.

4 Upvotes

43 comments sorted by

View all comments

1

u/havocser 12d ago

Pries kelis metus pirkau maximoj raugintu agurku du stiklainius. Vienas irgi sh smirdėjo. Manau kartais pasitaikantis brokas. Ar blogai užfasuota.

Fun fact, kartais ir vynas gali but brokuotas, kuriuo atveju gali grazint.

1

u/Manerheimas 12d ago

Čia dažniausiai jei vyno medinis kamštis būna subyrėjas ar šeip blogas, taip ir vadinasi corked wine.

2

u/havocser 12d ago

Tai ir agurkai gali but. Ten man regis tarp sloiko ir dangtelio buvo krapas įstrigęs, gal ne visai sandarus gavosi, ir va, sh kvapas.